Aktualno

19. december - dan brezplačne pravne pomoči za vsakogar!

Slovenski odvetniki bodo 19. decembra 2018 na že osmi »Dan odvetniške pravne pomoči pro bono« v odvetniških pisarnah, prostorih nekaterih lokalnih skupnosti, v Ljubljani pa tudi na mirujočih avtobusih Ljubljanskega potniškega prometa nudili brezplačno pravno svetovanje.

Bleščeči in dišeči prazniki z vonji Yankee Candle

Ste še vedno v iskanju popolnega darila za svoje najdražje? Vsako leto do zadnjega čakate in premišljujete, na koncu pa kupite neuporabno in neosebno darilo? Nič več! Pod božično smreko postavite dišeče sveče Yankee Candle, ki v vsakem trenutku pričarajo prave praznike in razveselijo čisto vsakega.

Tedenski horoskop od 13. 12. do 19. 12. 2018

December je mesec pričakovanj - se zvezde strinjajo s tem?

Nova Liza je praznično razposajena!

Izšla je nova številka revije Liza, ki je v znamenju prihajajočih praznikov!

Radio 1 letos že četrtič zbira denar za družine v stiski

V okviru 28 ur dobrodelnosti tudi predstava Moški so z Marsa, ženske so z Venere.

Barcaffè Espresso na mednarodnem tekmovanju osvojil dve zlati medalji

Milanu je od 29. do 30. novembra 2018 v organizaciji Mednarodnega inštituta za degustacijo kave (Iiac) potekalo tekmovanje, ki so se ga udeležili proizvajalci kave iz vsega sveta. Sodelovala je tudi najbolj prepoznavna znamka kave v Sloveniji, Barcaffè, ki se lahko pohvali z dvema zlatima medaljama za vrhunski mešanici espresso kave - Barcaffè Prestigio in Barcaffè Tradizione.

Roman Dolores Redondo: Vse ti bom dal

Pri založbi Učila je izšel roman pisateljice Dolores Redondo z naslovom "Vse ti bom dal."

»Delo mi daje veselje in ponos, ker lahko pokažem, kaj zmorem«

»Verjamem, da je naše sodelovanje primer dobre prakse, kjer se lokalno združita podjetje in ustanova in s svojim delom ne bogatita samo svojega okolja, ampak sporočilo o dobrem in uspešnem sodelovanju širita še veliko dlje,« je v uvodnem nagovoru uporabnikom Centra za usposabljanje, delo in varstvo (CUDV) Radovljica povedala direktorica inovativnega družinskega podjetja EMMA iz Lesc Tatjana Potokar.

Barcaffe na mednarodnem tekmovanju osvojil dve zlati medalji!

V Milanu je od 29. do 30. novembra 2018 v organizaciji Mednarodnega inštituta za degustacijo kave (Iiac) potekalo tekmovanje, ki so se ga udeležili proizvajalci kave iz vsega sveta. 

Dan prihodnosti letos zeleno obarvan

Poslanstvo Prve osebne zavarovalnice je zagotavljanje zaščite in varnosti skozi vsa življenjska obdobja svojih zavarovancev. Pomembno je vzbuditi zavest, da je prihodnost v naših rokah in da moramo zanjo prevzeti odgovornost zdaj, ko je čas. Naloga vsakega od nas je, da začnemo aktivno prispevati k temu, da bo ta svet lahko lepši in prihodnost bolj svetla.

Ekipa Vivo cateringa razvajala brbončice v Bruslju!

 Ekipa Vivo cateringa se je vrnila iz Bruslja, kjer je dišalo po domačih slovenskih jedeh.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri