Preverite, kaj vam v naslednjih dneh napovedujejo zvezde ...

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Dopustovanje ste zaključili, ampak še vedno vas nekaj vleče na poti in krajše izlete. Malce še potrebujete svobode in dodatne pozitivne energije, kajti le tako lahko začnete ustvarjati na polno. Zamisli so izvirne in komaj čakate, da se bodo začele odvijati. V delovnem okolju vas znajo malce preizkušati, zato bodite previdni in se izogibajte stresnim situacijam. Od ponedeljka naprej izkoristite vsak atom, da dosežete načrtovano. Želite pričarati romantično vzdušje in podariti ljubeča čustva v ribjem stilu? Vaš ljubezenski recept je vedno odličen in srčna oseba se ne bo pritoževala. Pazite na zdravje, da vas ne ulovi prehlad. Vreme je muhasto.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Ste poletno zaljubljeni? Nadaljujte še naprej. Naj vas malenkosti ne vržejo iz tira. Nemir preženite z rekreacijo. Verjemite, bolje se boste počutili. V tem tednu boste polni elana uspešno opravili vse nujnosti. Vaš dan je petek. Pogovorite se s partnerjem, da ne bo v dvomih, kje ste, s kom in zakaj. Dokazali ste, da ste zvesta oseba. Seveda v čustveno občutljive tematike nikar ne drezajte, ker se ne bo dobro končalo. Torkov zadnji krajec bo risal in pošiljal občutljivosti. Pazite malo bolj na svoje zdravje. Sami veste, da prehlad ni nič kaj prida. Veste, zakaj vas lovi ... Denarja bo toliko, da si boste lahko privoščili nekaj za dušo. Ne otežujte si dni.

Bik 21. 4. do 20. 5.

V službi ste po dopustu sproščeni in delovne obveznosti vam tečejo kot po maslu. Ponovno hočete več in tudi tokrat vam bo uspelo. S povprečjem itak niste nikoli zadovoljni. Vaša ljubeznivost je nekomu sedla v srce. Nepričakovan obisk bo zelo prijeten. Tokrat ne skrivajte čustev. Povejte, kar mislite in čutite. Prijetni dogodki so vam v teh avgustovskih dneh namenjeni v ljubezni, službi in družbi. Smeh je pol zdravja in nekdo prav uživa, kadar ste nasmejani. Pogrešate trenutke nežnosti? Nastavite past osebi, ki vam je posebej draga. Torkov zadnji krajec v znamenju dvojčka bo nagajiv. Previdno.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

To je vaš teden. Polni ustvarjalnosti boste spravili vse zahtevnejše naloge pod streho. Pogovorite se o vsem, kar vam leži na duši, doma in v službi. Počutili se boste veliko bolje. Vzemite si čas za nakupovanje in druženje s prijatelji, kajti komaj so vas dočakali, da ste prišli z dopusta. Saj veste, da jih vedno spravite v dobro voljo. Monotonosti ne marate, zato poskrbite za spremembe. Pot do frizerskega salona in kozmetičarke bo za ta teden dovolj. Nelagodje preženite s plavanjem ali gibanjem v naravi. Denarci bodo malce pošli, a si kljub temu privoščite malenkosti. Vaša ideja bo navdušila tudi tiste, ki že vse poletje vihajo nos.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Nabralo se vam je kar nekaj dela, poleg tega pa še vedno ne znate odkloniti pomoči. Nekateri vas znajo včasih tudi izkoriščati. Kljub vsej natrpanosti boste vse obveznosti pravočasno uredili, kot je od vas zahtevano. Ponedeljek je pravi dan, da se pogovorite s sodelavci, saj vas njihovi nesporazumi krepko motijo pri delu. Imeli boste občutek, da ste socialna inštitucija, na katero se obračajo vsi, ki imajo težave. Slutite, da ima partner nekaj v načrtu za vaju. Niste v zmoti, kajti presenečenje bo nekaj posebnega. Šesti čut vas nikoli ne vara, mar ne? Počivajte ob koncu tedna. Lahko tudi ob morju. Še je poletje.

Devica 24. 8. do 22. 9.

V tem tednu si privoščite kakšno spremembo. Sonce in poletni čas bosta dajala moč za premike v službi in partnerskem odnosu. Prijatelje razveselite s piknikom pod milim nebom. Le zakaj tolikokrat črnoglede misli, da vam srčna oseba nekaj skriva? Umirite se. Samo prijetno presenečenje pripravlja za vas. Čustva in strast bodo vodila po romantičnih stezicah vajinih skrivnosti. Ljubezenska idila bo pripomoglo vašemu dobremu počutju. Začetek tedna bo ravno pravšnji, da postorite vse, kar ste planirali. Le glejte, da se pogovorite o vseh nejasnostih. Na jedilniku naj bo čim več sadja in zelenjave.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Dobre novice prinašajo pozitiven preobrat v poslovnih obveznostih. Ne bi bili vi, če ne bi vseh pomembnosti preverili še iz drugega zornega kota. Skozi zaprta vrata pa nikar, ker bodo posledice prehude. Zelo odlično znate objektivno presoditi in tudi tokrat bo tako. Čez vikend počivajte in si privoščite z ljubljeno osebo nekaj novega, saj so vam zvezdice naklonjene. Le tako boste odmislili obveznosti, ki vas bodo v službi zagotovo počakale. Ljubezen bo torej v zraku in vaša spontana čustva bodo deležna velike pozornosti. Zavore bodo popustile, vendar se zaradi tega ne obremenjujte in ne jezite sami nase. Želja se vam uresniči. Zadnji krajec.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Službeno ozračje bo v začetku tedna precej nemirno. Zadnji krajec v dvojčku. Hitenje in naglico poskušajte zamenjati z umirjenim in počasnim tempom. Naj zavist drugih ne vpliva na vašo učinkovitost. O novih projektih krepko razmislite, ali jih sprejmete. Ozvezdje zahteva potrpežljivost. Poskrbite za fizično kondicijo in uvrstite lahko hrano na svoj jedilnik. Vendar z ničimer ne pretiravajte. Čustva bodo objeta s pozornostmi vaše srčne osebe. Prepustite se čarobnosti in ne prikrivajte svojih notranjih lepot. Vaše ljubosumje lahko pokvari ta teden marsikaj lepega. Torej zaupajte. Pohitite na zabavo med prijatelje.

Strelec 23.11. do 21.12.

Svoje ambicije za nekaj časa obdržite zase. Podvizajte se, da vam odlična priložnost ne uide mimo. Zaščitite okoliščine pred negativnim vplivanjem slabih novic. Za dežjem vedno posije sonce. Vse poti, ki vas čakajo, bodo naporne, zato v prostih dneh izkoristite čas za umirjenje telesa in duha. Privoščite si obisk pri frizerju, pedikerju in podobno. Seveda vam kakšna masaža ali druga razvajanja ne bodo škodila. Prijetno klepetanje s srčno osebo ob svečah in dobri hrani bo zagotovo najboljši romantični lek za mir v vezi. Morski zrak bi zelo koristil vašemu počutju. Kaj še čakate? Pot pod noge in brez izgovorov. Krajec zasije v dvojčku.

Kozorog 22.12. do 20.1.

Ne morete se ustaviti s sanjarjenji in lepimi spomini z dopusta. Malce nostalgije seveda ne škodi, vendar ne pretiravajte, da si ne pokvarite dobrega počutja. Dela imate do vrha glave in še čez. Lotite se vsega postopoma po vrsti. Vse tja do srede vam bo uspelo najnujnejše zaključiti. Zadnji krajec vam bo nagajal. Pripravite se na zahtevnejša dela, ki vas čakajo v bližnji prihodnosti. Partner bo do vas nežen in razumevajoč. Malce razvajanja vam bo prijalo. Sicer boste čustvene pozornosti vrnili s polno mero nežnosti. Iskrena ljubezen je najmočnejša. Negujte jo. Govoric si ne ženite k srcu, ker so samo govorice.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Verjetno bo v naslednjih dneh nujno spremeniti delovne pristope, hkrati pa tudi medsebojni odnosi ne bodo na zavidljivi ravni, ker ste vi v večjem stresu in napetosti kot navadno. Torkov zadnji krajec bo vašo napetost še potenciral, zato si najdite svoj mir v okoliščinah, ki jih imate radi. Razvajajte svoje telo in dušo. Najboljša dneva za vas sta sobota in nedelja. Če se pojavi občutek nemoči, se zaradi tega ne obremenjujte. Dobro je, da kakšne težavice prespimo. Nov dan prinaša nove dogodivščine. Srčna oseba vam sledi in pripravlja nekaj za vajino srečo. Glej ga zlomka. Takšnim prijetnostim se pa res ne da upreti.

LEV 23. 7. DO 23. 8.

Včasih se zgodi, da višje sile poskrbijo, da se nujne stvari ne premaknejo z mrtve točke. Raziskujte in se pripravite na morebitne nenadne nepredvidljive spremembe. Strah je okoli votel, na sredini ga pa nič ni. Zadnji krajec v torek v znamenju dvojčka bo povzročitelj vašega malo slabšega počutja. Namenite več časa sebi in se ne ukvarjajte s skrbmi. Od ponedeljka dalje ustvarjalno nadaljujte svoje delo. Nadoknadite vse zamujeno. Pri denarju še vedno premišljeno. Ne spuščajte se v večje nakupe. Bližnjim namenite drobne pozornosti, ki obogatijo medsebojne odnose. Seveda ne pozabite na še kakšen izlet v hribe ali do morja.

Liza - 33/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 33/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.