Pokukajte med zvezde in preverite, kako vam kaže v prihodnjih dneh ...

Oven 21. 3. do 20. 4.

Do konca tedna se pogovorite z nadrejenimi in podrejenimi o vseh delovnih načrtih. Luna v strelcu in kozorogu odpira nove poslovne priložnosti. Predstavite svojo posebno idejo. Prisluhnite nasvetu poslovnega kolega. Za zdravje naredite več. Gibajte se in uživajte dovolj sadja in zelenjave. Prazna luna ali mlaj v sredo seje občutljivost in šibi počutje. Morda vas objame občutek, da ste v čebelnjaku. Srčna oseba bo razumevajoča do vas, čeprav kakšno urico držite resen obraz. Ste morda zadnje čase preveč zapečkarski? Ne zapirajte se vase in pojdite v družbo. Brezsmiselnih izdatkov si ne nakopavajte. Znate živeti tudi skromno.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Zamišljeni tavate v slepi ulici že v začetku leta? Morda je skrajni čas, da odmislite negativnosti v vseh ozirih. Znanje in izkušnje imate, torej ni strahu za napredek v poslovnih zahtevnostih. Nekateri bodo zamerljivi in težko dostopni. Dogovarjanje o novih poslih bo kljub zapletom uspešno. S partnerjem pripravita vse potrebno za krajše počitnice na belih strminah. Naredita si prijetno, brezskrbno in sproščujoče vzdušje. V sredini tedna vas bo prazna luna v znamenju kozoroga zazibala v romantično občutljive vode. Resnica je vedno dobrodošla, odvisno, kako in kdaj jo poveste naglas. Previdno z besedami. Kar vam prej ne bo uspelo, lahko počaka do začetka tedna.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Imate občutek, da vam bo končno uspelo vse, kar ste načrtovali? Potrpežljivo ste vztrajali, zato zdržite do konca. Dogovarjanje o novih službenih obveznostih se bo dobro izteklo. Prazna luna v kozorogu v sredini tedna zaseje nihanja v razpoloženju. Ne pričakujte preveč odkritosrčnega pogovora. Korak za korakom je najboljši recept. Kljub zimskim razmeram bodite v gibanju in na svežem zraku. Prehlad žal zelo počasi odhaja od vas. Če vas odnese v prijetno družbo s prijatelji, ne bodite razsipni z denarjem. Vaša najdražja oseba ima posebne načrte. Očarajte z nežnostjo, iskrenostjo in strastjo. Čedalje bolj ste privlačni, ne dvomite o sebi. Pustite preteklost v preteklosti.

Rak 22. 6 do 22. 7.

Negotovosti pri delu ne bo ne konca ne kraja. Povečana disciplina in natančnost bosta potrebni, da rešite neprijetnosti. V novem tednu bodo prisotne prave ideje in dovolj energije za uresničevanje vsega. Finančne tegobe boste uredili do sredine tedna. Ne zapravljajte brez potrebe. Dogodek ob koncu tedna prinaša čustveno občutljivost in nemir. Mlaj v sredo, v znamenju kozoroga, zahteva svoje, še posebej za rake. Pokažite globoka čustva, vendar se izogibajte ljubosumnih scen in sklepanj slabih kompromisov. Raje se prepričajte, preden nasedete govoričenju zavistnežev. Ali pa ste se zaljubili v napačno osebo? Dejanja potrjujejo resnico.

Lev 23. 7. do 23. 8.

V poslu bo dinamično v vseh smereh, za spremembo se novih obveznosti in zamisli razveselite. Čas je za premike, pokažite, kar znate. Na nerazumevanje in kritiko bodite pripravljeni. Mlaj v kozorogu v sredo za vas pripravlja preizkušanja. Vikend na snegu in svežem zraku bo kot nalašč, da si napolnite baterije. Iskrenost in zaupanje vaše srčne osebe vas bosta osrečila. Trenutki v dvoje bodo romantično čarobni. Čas je, da si privoščite maksimalno tudi v zasebnem življenju. Sicer bo okoli vas nekaj tečnob, ampak si ne dovolite ukrasti dobre volje. Zasejte jo med najdražje in prijatelje tako, kot znate le vi. Kraljevanje v prijetnem vzdušju bo balzamično.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Premislite o ponudbi sodelavke. V slogi je moč. Zavedajte se, da vam ne bo vsega uspelo pravočasno narediti. Pomembnosti boste rešili brez večjih zapletov. Postavili ste si visoke cilje. To vas naredi še bolj motivirane in uspešne. Če bo počutje v sredini tedna malo slabše, vedita, da prazna luna ali mlaj v kozorogu ukrade miren spanec in zaseje dvome. Sprememba okolice na vas vedno dobro vpliva. Vas bega vprašujoč pogled partnerja? Torej ne odlašajte z razvajanji, saj je partner skupaj z vami željen vsega lepega. Prepustite se užitkom. Zime ne marate preveč, ampak svežega zraka se morate naužiti, če hočete doseči ravnovesje. Na zaobljube ne pozabite.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Čaka vas nekaj prijetnih presenečenj. Na začetku novega tedna bo delovne vneme za rešitev poslovnih problemčkov dovolj. Kljub dobrim vplivom zvezd si ne nalagajte preveč obveznosti. Krotite malce svojo ambicioznost. Vaše počutje bo nihajoče. Za to je kriv mlaj v znamenju kozoroga. Dovolite si več počitka, zdravega prehranjevanja, meditacije in sproščanja na svežem zraku. Partnerja bo zapustila slaba volja takoj, ko mu boste zaupali, da imate na voljo nekaj prostih dni. V romantičnosti vas nihče ne prekaša. Nova poznanstva so vam na voljo. Ne oklevajte v odločitvah. Zabave ne smete zamuditi. Denar je sveta vladar.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Obetajo se vam bolj optimistični dnevi. Pamet v roke. Kritike si ne jemljite k srcu. Nekateri se pač nervozno in živčno odzovejo na vašo direktnost. Prazna luna v sredo zna negotovosti še bolj zaplesti. Dogovarjanja o novih poslih raje prestavite. Nujna opravila zaključite natančno do zadnje drobtinice. Vaše zdravje in počutje bo boljše, če boste poskrbeli za zdravo prehrano in gibanje. Romantično nežen objem vaše simpatije vas bo zazibal v sanje. Vpliv okolice lahko prinese kratek stik med vama. Ne dovolite, da bi nepomembnosti pokvarile prijetne trenutke. Na zabavi pri sorodnikih bo za spremembo zelo prijetno. Z denarjem varčno.

Strelec 23.11. do 21.12.

Dobra novica bo spremenila poslovne načrte. Ne boste izpustili priložnosti, pa čeprav ste zasuti z delom. Zmerno z nalaganjem novosti, da po nepotrebnem ne pregorite. Pazite na uradno dokumentacijo, z denarjem še vedno zelo premišljeno. Ob koncu tedna si odpočijete in privoščite nežna razvajanja. Luna sveti v vašem znamenju. Mlaj v kozorogu v sredo odpira vrata svobode in postavlja meje, zahteva red in disciplino. Gibanje na svežem zraku bo prijalo. S partnerjem imata idealne možnosti, da se posvetita drug drugemu. Vesolje vam bo podarilo trenutke sentimentalnosti. Najdražjim izpolnite obljubljeno. So v velikem pričakovanju.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Vaša svobodna in ustvarjalna duša bo prišla na svoj račun. Pravi užitek je ob potrditvi, da so poslovne naloge opravljene, tako kot je bilo dogovorjeno. Bodite previdni pri sprejemanju novih obveznosti. Nekateri so namazani z vsemi žavbami goljufije. Torej, previdno in premišljeno. Vaša simpatija ne bo skrivala zadovoljstva. Naj ljubezenska domišljija riše čarobne trenutke samo za vaju. Prazna luna v znamenju kozoroga vas bo zibala v zamerljivost in tudi nataknjenost ni izključena. Pogovorite se že enkrat o težavicah, da ne bo prepozno. Finančno ste si končno opomogli, zdaj pa le varčno in preudarno z denarjem. Dobro veste, zakaj.

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Vaši nadrejeni resnično mislijo, da ste v službi lahko cele dneve. Opravite samo svoje obveznosti. Na vprašanje, zakaj, ne odgovarjajte. S financami ste na dobri poti. Le tako naprej. Dovolite si malce več spanja. Za dušo in boljše počutje si privoščite vikend paket v termah ali pa vsaj en dan na smučišču. Odvečno energijo, tisto negativno, je najboljše pospraviti s fizično aktivnostjo. Luna v nedeljo vstopi v znamenje kozoroga. Naj vas zadržanost ne zbega. Zaljubljeni? Kot ptički na veji boste tudi vi cveteli v teh januarskih dneh. Premlevanja globoko v sebi za spremembo opustite vsaj za nekaj dni. Mlaj seje trenutke čustvene ranljivosti.

Kozorog 22.12. do 20.1.

Vaše zamisli so enkratne, kar vam bodo pomembne osebe tudi potrdile. Dela bo veliko, zato razdelite obveznosti. Vsega pač ne morete postoriti sami. Bodite vseeno pripravljeni na morebitne zaplete. Izogibajte se nervoznih situacij in se ne prenaglite s kritiko. Sredin mlaj v vašem znamenju zahteva potrpežljivost na vsakem koraku. Premišljeno v poslovnih potezah. To velja v začetku tedna, pa vse tja do srede. Spust po belih strminah ali krajši izlet v zimsko pravljico bo obogatil vaše počutje. V ljubezni vse lepo in prav, samo ljubosumje ni preveč balzamično za vajin odnos. Podarite nežnosti. Kar je, pač je, z denarjem varčno.

Liza - 3/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 3/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.