Preverite, kako vam kaže v naslednjih dneh ...

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Morda bi se morali kdaj nagraditi, če se v vaši službi nič pametnega ne zgodi. Nikoli ni prepozno, zato si vzemite več prostega časa zase. Poklepetajte s prijateljico ob dolgi kavi in se ne obremenjujte s časom. Sicer vas skrbijo izdatki in trenutno finančno stanje. Ampak vseeno vam bo uspelo z načrtovanim nakupom. Sonce v tehtnici podarja romantičnost, luna v devici pa več občutljivosti. Srčni osebi namenite sladke trenutke. Pričarajte radostne prijetnosti, tečnoba na drugi strani bo izginila. Da vam ne bi slučajno prišlo na misel spreminjati načrtov, ki ste si jih za te dni zastavili zaradi nepremišljenih komentarjev drugih.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Do konca tedna nujno rešite zaplete v službi. Preostale obveznosti in novosti prenesite na naslednji teden. Preveliko naprezanje s fizičnimi opravili lahko ogrozi vaše zdravje. Po pameti, kajti iz preteklih izkušenj zelo dobro veste, kako je, ko greste preko sebe. Nezadovoljstvo v prostih dneh preženite z branjem dobre knjige ali pa se napotite v naravo ali fitnes. Trenje v partnerstvu tokrat preprečite samo z molkom. Zaradi presenečenja si ne belite glave, ker je poskrbljeno. Zabava vam bo všeč. Ob iskrenih nasmehih ljube osebe bo čarobno in nepozabno. Ne drezajte v težave. Nekaterim žal ni pomoči. Zadnji krajec v raku zahteva potrpežljivost.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Termini, ko mora biti delo pod streho, so tik pred vrati. Malce stresno bo, predvsem v četrtek in petek. Za izgovor lahko uporabite prihajajoči zadnji krajec v znamenju raka. Dela se lotevajte čim bolj umirjeno. Ne stresajte slabe volje, ampak razmislite, kako problem rešiti. Več preživetih uric v bližini najdražjih prinaša notranji mir in zadovoljstvo. Opravite manjše nakupe in z drobnimi pozornostmi razveselite tiste, ki jih imate radi. Izberite si svoj dan za užitkarstvo. Povejte, kar mislite. Nikar ne pričakujte, da vas bodo občudovali in hvalili, ko razkrijete resnico. Počutje ni ravno v najboljši formi. Potrudite se zase.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Ste lokalni krivec, ki vedno poskrbi za novosti. Dolgčas ne bo nikomur, ki bo v vaši bližini. Dela se lotite z inovativnostjo in praktičnostjo. Da uskladite vse, kar se zahteva, bo naporno. Bodite pripravljeni tudi na kritiko nadrejenih. Lepe ljubezenske trenutke boste doživljali ob koncu tedna. V objemu vas bo držala čustveno občutljiva luna v znamenju device. Ljubosumje bo v zraku, zato ne nasedajte praznemu besedičenju nekaterih. Priložnost zamujena ne vrne se nobena. Zato brž na zabavo s prijatelji. Potrebujete spremembe za boljše razpoloženje. Ne pozabite na telovadbo, sprehode, počitek in zdravo prehrano.

Rak 22. 6 do 22. 7.

Biti ob pravem času na pravem mestu je za vas zelo pomembno. Predstavitev bo uspela veliko bolje, kot predvidevate. Rešitev včasih pride sama po sebi. Finance boste uredili, zato mirno opravite načrtovane nakupe. Za zimsko garderobo namenite kakšen cekin več. Lunin zadnji krajec v vašem znamenju, ki se na nebu nariše v četrtek, bo od vas zahteval veliko mero potrpežljivosti in strpnosti na vsakem koraku. V objemu srčne osebe vas čaka varno zavetje. Pogovorite se o vseh zapletih, da ne bo prepozno. Ljubezen je v zraku, žal ljubosumje tudi. Prepir in pogrevanje starih težav ni prava pot. Molk je zlato, ampak tokrat ne.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Vaše ambicije so padle na plodna tla. Nadaljujte v tem slogu. Ne oziraje se na dlakocepske kritike v vaši poslovni okolici, kajti luna sveti ob koncu tedna v devici. Nekateri res uživajo v sejanju slabe volje. Počutje bo temu primerno, zato posvetite čas tudi sebi in svojemu zdravju. Gibanje na svežem zraku ter topel objem vašega partnerja je za te hladne oktobrske dni najboljše zdravilo. V družbi prijateljev bo prijetno. Bodite optimistični in ne razmišljajte, ali morda pričakujete preveč. Zad­nji krajec v četrtek in vpliv ozvezdja seje občutljivost src. Dobro veste, kaj to pomeni za vas. Sapica prijateljstva ogreje vašo dušo.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Zadnji krajec v četrtek v znamenju raka bo s svojo močjo povzročal nervozo in temu sledi slabše počutje. Nikar se ne prenaglite z besedami kritike. Dela bodo opravljena, saj ste pridni, natančni in imate žilico za pravo organizacijo. Tokrat vam bo uspelo v rekordnem času. Vaše telo bo potrebovalo več počitka in vitaminskih obrokov. Vaša prijetna presenečenja se bodo v ljubezenski zvezi pokazala spet kot prava romantična bomba. Ne krivite sebe iz dneva v dan zaradi prazne denarnice. Vzrok iz preteklih izdatkov je jasen. Slabe izkušnje vas naj ne plašijo, raje zavihajte rokave in pokončno stopajte naprej. Ponedeljek je vaš dan.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Veliko dela in obveznosti ste si naprtili v zadnjih dneh. Ne poskušajte vsega postoriti sami, kajti pomoč imate pri roki. Nelojalno vedenje nekaterih naj vas ne spravi na rob z živci. Malce previdnejši bodite z denarjem. Razsipnost odpade za nekaj časa. V ljubezenski zvezi ne sejte viharja ljubosumja, ampak čustveno toplino. Merkur bo v vaše znamenje vstopil v torek. Tako boste še bolj komunikativno razrešili zapletenosti oktobrskih dni. Zanesite se na svojo intuicijo. Ta vas nikoli ne pusti na cedilu. Pokličite sorodno dušo in ne iščite težav tam, kjer jih ni. Zdravje se hitro zapravi, zato vas sumljivi znaki vašega počutja morajo skrbeti. Storite več zase.

Strelec 23.11. do 21.12.

Polni optimizem je vaš najboljši sopotnik. Zaradi nastopa zadnjega krajca v četrtek bo vaše počutje malce slabše. Poskrbite, da bo na vašem jedilniku dovolj vitaminov in mineralov. Za sprostitev se v prostih dneh odpravite med ljudi, kateri vam narišejo smeh na obrazu. Uživajte v prijetni družbi, skrbi pa le potisnite elegantno na stranski tir. Ljubosumja ne bo mogoče skriti. Partnerju vaši komentarji ne bodo ravno všeč. Skrajni čas je, da odjadrate po nakupih in si privoščite privez za dušo. Boljše počutje naj bo vodilo, da si tokrat privoščite resnično malo več. Brez izgovorov in namišljenih pretvez za spremembo. Kupite srečko.

Kozorog 22.12. do 20. 1.

Ne pričakujte od nadrejenih, da bo kakšen delovni dan brez skrbi in obveznosti. Vašega godrnjanja tokrat ne bodo hoteli slišati. Bodite oboroženi s pozitivno energijo in svojo ambicioznostjo. Svojemu zdravju in počutju se bo treba bolj posvetiti. Virozice vas ne bodo gledale od daleč. Načrtovani izlet z vašimi najdražjimi bo super zdravilo za dosego notranjega miru. Čustva in strasti vas bodo nežno premetavala v objem ljubljeni osebi. Partner vam bo v oporo. Ugoden dan za vas je torek, četrtek bo stresen zaradi sija zadnjega krajca v raku. Zaskrbljenost zaradi denarja vas resnično pije. Varčnost je v vašem primeru edina rešitev.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

V četrtek zadnji krajec v znamenju raka prinaša malce nesoglasij in tudi kakšen neutemeljen prepir se bo vnel, ravno tam, kjer ni treba. Sicer vam bo to zbilo vašo motivacijo, ampak vztrajate po svojih zamislih. Načrtovana poslovanja za ta teden speljete tako, kot je treba. Po napornih dneh si privoščite vse, kar vas sprošča. Svež zrak, počitek, zdrava prehrana, spremembe. Nakupovanje ja, vendar ne zapravljajte preveč. V partnerstvu bodite prilagodljivi. Čas je, da za vaju pripravite nekaj prijetnosti. Nekdo ne bo skrival navdušenja nad vašimi čari. Prepustite se užitkom. Naj vas kritika iz okolice ne vrže iz tira. Ni vse tako črno, kot mislite.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10

Zamišljenost in rahlo nezadovoljstvo bosta vse do konca tedna vaša spremljevalca. Zadnji krajec v četrtek zahteva svoje. Bolj pozitivno vzdušje vas čaka v začetku tedna, čeprav vam misel, kako so službene obveznosti na robu kolapsa, ne bodo dale miru. Klepet ob dobrem kosilu vam odpre poti za nove podvige. Analizirajte podrobnosti, nato pa diplomatsko speljite dogovor. Prijatelji vas bodo presenetil in tudi vaša srčna oseba ne bo zaostajala. Vzemite si čas zase, razvajajte se v objemu ljubljene osebe. Pregovor pravi, da hitrosti ni kaj prida. Zdravja ne postavljajte na kocko z nepremišljenimi dejanji, ker ni vredno. Izkoristite dobre priložnosti.