Preverite, kaj vam napovedujejo zvezde ...

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Vprašajte se, ali ste dovolj časa namenili sebi in svojemu počutju. Masaža, izlet na bližnji hrib, plavanje, tek, meditacija, branje knjige, družina, najdražji. Izberite in poiščite svoj notranji mir. Za vaše obveznosti in poslovne podvige je najboljše obdobje še pred vami. Ko boste pripravljeni, se lotite novosti. Od srede naprej bodo marsikatera vrata odprta. V čustvenem svetu vas bosta objela krhkost in občutljivost. Mlaj v znamenju device dovoljuje vse to. V zraku bo hladnost in težka dosegljivost. Ne vzemite si vsega k srcu. Finančno bodo razpleti bolj pozitivni kot pričakujete. Z velikimi nakupi še malo počakajte. Privoščite si novo pričesko.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Druženje s prijatelji vam bo prijalo, a v poslu ne pričakujte preveč. Službene pomembnosti boste uredili tako, da se bodo dela nadaljevala z večjo natančnostjo in organizirano hodite vzporedno z vsako nalogo. S pogovorom v mirnih tonih se daleč pride. Vaša odkritost lahko povzroči zmedo vsepovsod, tudi pri srčni osebi. Luna v Levu je kot naročena za urice v dvoje. Vaš dan je sobota. Bodite konkretno natančni, da razjasnite pogled zahtevnim okoli vas. Prijatelj vas potrebuje. Raztresenosti si ne smete dovoliti. Lahko pride do neljubih dogodkov, ki si jih ne želite. Viroze so na pohodu. Okrepite si telo z zdravo prehrano in zmernim gibanjem.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Sodelavka vam bo pomagala, da najdete pravo odločitev in rešitev za nastale težave. V začetku naslednjega tedna nadaljujete delo po izkušeni recepturi. Uspeh je že skoraj na dlani. Diplomatsko izogibanje ni rešitev za nastalo situacijo. Za finance ni velikih nevarnosti, vendar bodite previdni v kakšne stroške se spuščate. Mlaj v devici bo od vas zahteval veliko energije in tudi potrpežljivosti. Vzemite si čas zase, za gibanje v naravi, zdravo jejte in dovolj spite. Virozice so nepopustljive. Ne pričakujte, da bo najdražja oseba poskrbela za vse, kar bi vi morali storiti že davno. Enkrat je treba začeti, kar ste obljubili. Je dobro za vas.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Za dobro počutje v tem tednu storite več. Zadnje čase kar ne morete verjeti, da kljub obremenitvam dobro funkcionirate. Posli se bodo hitreje odvijali, kot ste načrtovali. Blagajna se bo ponovno napolnila. Ponovno boste zadihali s polnimi pljuči. Ljubezen v jeseni. Sanjarite naprej, nekdo vas zelo obožuje. Septembrski oddih je odlična priložnost, da si naberete novih moči za nove izzive. Ko gre za vaše dobro, izgovori niso dovolj. Vemo, kdo je sebi najprej brado ustvaril. V sredo nastopi mlaj v znamenju device. Ta zaseje hladnost, zato si vsega ne jemljite tako k srcu. Vaš Merkur je direkten, popolnoma z vami. Dogovarjanja bodo uspešna. Pogumno naprej.

Rak 22. 6. do 22. 7.

Velikokrat v življenju pozabite, da je počitek za vas izrednega pomena. Malce oddiha vam ne bo škodilo. V sredini tedna ne pričakujte preveč harmonije, mlaj v znamenju device vam bo večkrat ponagajal. Trenutki v samoti narave bodo najboljši balzam za vašo dušo. Delovni teden začnite premišljeno, natančno in poskušajte analizirati vsako oviro na poti doseganja želenih rezultatov. Vse do tistega trenutka, ko izveste dobro novico, da ste dosegli cilje. Finance imejte pod drobnogledom. Dobro bi bilo, če se začasno odrečete nakupovanju na veliko. Piknik … ne zamudite ga. Ozvezdje vam bo ob koncu tedna naklonjeno.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Pred vami je nekaj prijetnih septembrskih dni, ko bo počutje na ravni užitka. Edino mlaj v sredo je tisti, ki sproži nemir v sredini tedna. Preženite neprijetne minutke z gibanjem v naravi in objemu svojih najdražjih. Ne kuhajte čustvenih zamer. Na partnerjevo pozornost reagirajte po svojih občutjih. Saj znate, samo če hočete. Pomanjkanje elana v začetku tedna vas bo jezilo, ampak po razvajanju znova zaživite. Z doseženimi rezultati boste tokrat za spremembo zadovoljni. Še naprej ustvarjajte. Nekdo vas želi imeti v svojih poslovnih vrstah. Dogovorite se. Merkur odpira vrata dobrih domen. V akcijo. Ne dvomite toliko o sebi.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Kljub mlaju v sredo boste v tem tednu dinamični in polni energije. Poklepetajte o vseh težavah in prijetnih dogodkih. Počutje bo boljše šele, ko bodo vsa dela opravljena. V začetku tedna ne izpustite pomembnih uradnih pogajanj. Zdravje ni ravno uravnovešeno. Previdno, kaj pojeste. Prebavnih težav si ne želite. Partnerjevo povabilo sprejmite, ker bo v vajino dobro. Zvesto vrnite toplino in romantične trenutke. Sočutja in usmiljenja ne pričakujte iz okolice. Zvoniti po toči je prepozno. Premislite, če morda vaša zadržanost in nekomunikativnost iz preteklosti nosita neprijetne posledice. Nadoknadite zamujeno.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Delovno vnemo izkoristite za doseganje poslovnih ciljev. Prenagljena kritika žal ne bo dobrodošla. Pogovorite se o nastali situaciji čim bolj umirjeno in diplomatsko. Prihajajoči mlaj v sredo napleta občutljivosti v počutju, predvsem v ljubezni. Priložnost zamujena ne vrne se nobena, sprejmite novosti. Ne pozabite, da zdravja niste zadeli na loteriji. Poskrbite za dovolj spanja in pravo prehrano. Prevelikih obremenitev ne boste zmogli ne doma ne v službi. Preprostost nekoga vas bo popolnoma prevzela. Čustveni občutljivosti žal ne ubežite. Pustite se presenetiti. Prezrite napihnjenost nekaterih. Vi zelo dobro veste, kdo ste.

Strelec 23.11. do 21.12.

Preveč razmišljate, o neprijetnostih, ki ste jih bili deležni v začetku septembra. Vzemite si čas za pogovor. Ne prenaglite se in nestrpnosti ne dovolite, da bi vse pokvarila. Počutje bo malce nihajoče, kajti preveč brskate po dogodkih iz preteklosti in sedanjosti. Umirite se. Mlaj v sredini tedna pošilja nervozo. Manjka vam nekaj drugačnega, da bi se lahko sprostili. Pustolovski izlet, večer v družbi prijateljev, razvajanja v objemu najdražjega. Ljuba oseba si želi vaše bližine. Kako vam je ljubezen pomembna, potrdite z dejanji. Ni dovolj, da vas samo mika nov življenjski slog. Storite, kar je treba za začetek.

Kozorog 22.12. do 20.1.

Okoliščine vam ravno ne bodo naklonjene. Vztrajno ustvarjajte, kot je zahtevano, kajti le tako boste poželi uspeh v dogovorih in pomembnih poslih. Končno uredite finančne zadeve. Vaš spanec bo mirnejši. Naj vam ne bo odveč prositi za pomoč sodelavko. Več glav več ve. Če želite na zdrav način izgubiti kakšen kilogram, morate telovaditi, se prečistiti in pustiti pri miru sladke pregrehe. Ampak ne pretiravajte s strogostjo do samih sebe. Prepustite se toku ljubezenskih strasti. Mlaj v sredini tedna v znamenju device ravno ne pozna milosti za vas. Ne zavajate osebe, s katero nimate resnih namenov. Obresti so negativne.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Čaka vas obilo dela in obveznosti. Neprijetnim zapletom se ne bo dalo izogniti kar tako. Prihajajoči mlaj ne bo ravno ustrežljiv za vas. Čas je, da postavite meje in določite odgovornosti tistim, ki obvladajo situacijo. Dogovore in sklepe bo treba spremeniti. Posledično bodo rezultati dobri. Vaše zdravje in počutje? Izbran način prehranjevanja je boljši od stradanja. Ne odlašajte več. Ponedeljek je vaš dan. Srčna oseba pogreša vašo romantičnost. Besede so eno, dejanja pa drugo. Finančno si boste opomogli. Opravite večji nakup, ker je že skrajni čas, da dokončate, kar ste se namenili že pozno spomladi. Ne tlačite bolečin. Enkrat pridejo na plan.

Devica 24. 8. do 22. 9.

V denarnih zadevah lahko pričakujete nekoliko sreče. Ne skrivajte zadovoljstva, ko boste izvedeli, da so vaše ideje padle na plodna tla. Občutek imate, da vas nekdo kar naprej zasleduje in kontrolira. Ljubosumnost je prisotna pri vas in na strani srčne osebe. Pojdita skupaj na koncert ali kakšno drugo družabno prireditev. Takoj vaju objame zaupanje. Izkoristite prijetno s koristnim ter se odpravite po manjših nakupih. Zdravju namenite več dobrega. Vitamini, minerali, počitek ... Veliko lažje vam bo pri duši, ko bo pomemben pogovor za vami. Zavore se bodo sprostile, vendar še vedno premišljeno, komu kakšno spustite. Mlaj je v vašem znamenju.

Liza - 38/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 38/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.