Vas zanima, kako kaže vašemu horoskopskemu znaku v naslednjih dneh? Preverite!

Ribi 20. 2. do 20. 3.

Ste v obdobju, ko bi potrebovali največ soglasij in pomoči v poslovnih obveznostih, pa tega ni in ni. Zgodovina se res ponavlja. Zaključite, kar morate, in se ne obremenjujte z nervozneži okoli sebe. Konec tedna preživite v krogu domačih. Poiščite svoj notranji mir in se spočijte. Tako bo manj možnosti, da vas ujame prehlad ali neprijetna viroza tik pred prazniki. Če vas drugi ne pohvalijo, jih na dobra dela opozorite sami. Sanjarjenje v partnerjevem naročju vam bo prijalo. Za drobne pozornosti vam idej nikoli ne zmanjka. Proč z dvomi o sebi. Zadnji krajec v nedeljo, v devici, dopušča zmedo tam, kjer si je ne želite. Z denarjem varčno.

Oven 21. 3. do 20. 4.

Z lahkoto se udeležite vseh novih obveznosti in sestankov. Do konca tedna postorite vse nujne opravke. V naslednjem tednu izzivov ne izpustite iz rok. Luna v znamenju leva vam bo ponudila živahnost, sproščenost in hitrost. Dobro veste, da se prevelika pričakovanja lahko obrnejo na glavo. Previdnost ne bo odveč. Vaše počutje bo odlično, ker vas bodo najdražji zasipali s pozornostmi. Zadnji krajec v nedeljo, v znamenju device, vam ni ravno naklonjen in seje občutljivosti na vsakem koraku. Čuvajte svoje zdravje vsak dan znova. Udejanjite, kar ste si obljubili, da ne ostane vse samo pri dobrih načrtih. Rezultata se boste razveselili.

Bik 21. 4. do 20. 5.

Dobro premislite, preden se lotite novih obveznosti. Ne dovolite si, da vas tečnarjenje sodelavca spravi ob živce. Koleričnosti si ne smete privoščiti. Če ste se odločili za večji nakup, tega čim prej opravite. Z denarjem varčno še naprej. Vse, kar boste storili zase, se vam obrestuje v obliki dobrega počutja. Čeprav je zima potrkala na vrata, je gibanje na svežem zraku in več spanja dobrodošlo. Negujte svojo ljubezensko zvezo, imejte večjo mero zaupanja in ne iščite težav tam, kjer ni treba. Ni ravno čas za posesivnosti in ljubosumne scene. Zabava s sodelavci bo za spremembo zelo prijetna. Ujemite čarobnost decembra.

Dvojčka 21. 5. do 21. 6.

Že dlje časa čakate, da bi vas obljubljeno presenečenje razveselilo in seveda obogatilo vaš vsakdan in tudi denarnico. Podrezajte tistega, ki vam je obljubljal. Delo vam bo šlo dobro od rok. Bodite vztrajni in natančni v vsem. Z nakupi ne odlašajte. V družbi z domačimi vas čakajo prijetne urice. Srčna oseba vas bo razvajala. Preventivno poskrbite za dobro počutje. Več vitaminov, gibanja in malce več spanja bo vaše telo napolnilo s pravo energijo za naporne decembrske dni. Zadnji krajec v nedeljo, v znamenju device, seje preizkušanja. Retrograden Merkur bo poskrbel za kakšno panično zmedo v dogovorih. Organizirajte se.

Rak 22. 6 do 22. 7.

Nadaljujte z izvirnostjo v poslovnosti. Dela opravljajte natančno, kot ste načrtovali že na samem začetku. Kljub napeti situaciji in časovni stiski ne sprejemajte nobenih novih odločitev. Da umirite svojo notranjost, preberite kakšno knjigo ali se ob poslušanju nežne glasbe zleknite v svoj kotiček. Strah, da vam srčna oseba nekaj plete za hrbtom, bo naraščal. Postopoma najdita skupni jezik in rešitev za nastala nesoglasja. Vse pomembnosti boste izvedeli pravočasno. Zadnji krajec v nedeljo ne bo ravno milosten. V družbi najdražjih bo najlepše. Realizirajte, kar ste načrtovali za zadnji mesec v letu. Juha se ne bo jedla tako vroča, kot se je skuhala.

Lev 23. 7. do 23. 8.

Nemirni ste zaradi počasnosti nekaterih, ki so vam zagotavljali, da ne bodo zaustavljali delovnih obveznosti. Brez preobratov, vztrajnosti in strogosti dela res ne bodo opravljena pravočasno. Podvizajte se s svojimi idejami. Resnično vam nikoli ni dolgčas. Delo vidite vsepovsod. Zaplujte v praznične decembrske dni. Obisk pri prijateljih in prijetno vzdušje vas napolnita s pozitivno energijo. Sproščen klepet s srčno osebo prinaša več zaupanja. Nežnosti vas popeljejo v čaroben svet ljubezni. Prepustite se. Četrtek in petek luna sije v vašem znamenju, zato izkoristite dano svojemu počutju v prid. Zadnji krajec v nedeljo seje nestabilnosti.

Devica 24. 8. do 22. 9.

Niste oseba, ki bi sejala nezadovoljstvo okoli sebe, vendar neredu je treba narediti konec. Tečnobnost nekaterih naj vas ne zmoti. Določeni vedno kritizirajo in hočejo vsiljevati nemogoče ideje. Z vašo poslovno potezo bo v prihodnosti še veliko koristi. Razvajajte svoje telo in dušo. Savna, masaža ali kaj podobnega bo zelo prijalo. Vaš dan je sobota. V nedeljo bo zadnji krajec zasijal v vašem znamenju. Prijateljevanje z osebo, ki vam je všeč, se razpleta v pozitivo. Nestrpnosti se zlepa ne znebite. Vredno je potrpeti. Tudi tistim, ki ste v vezi dlje časa, bo uspelo držati prijetno vzdušje. Finančni tokovi vam bodo za spremembo naklonjeni. Zaslužka se razveselite.

Tehtnica 23. 9. do 23. 10.

Občutek, da se kuha neokusna juha, vas ne vara. Bodite previdni, ker imajo nekateri čudne namene. Odločno se uprite vsakršnim skušnjavam, ki bi vas utegnile speljati od zastavljenih ciljev. Obdajal vas bo občutek samozavesti, močni boste, polni pozitivne energije. Zavist bo mrgolela okoli vas. Užaljeni zaradi direktnosti ali občutljivosti? Zadnji krajec v nedeljo v znamenju device zahteva svoje. Ljubljena oseba vas ni želela z besedo prizadeti. Samo opozoriti, da ste težko dosegljivi. Čustva so močnejša od razuma. Ničesar ne zaključujte prehitro. Službene zabave ne izpustite. Za spremembo bo decembrsko rajanje prijetnejše.

Škorpijon 24. 10. do 22. 11.

Za vsa dela ste odgovorni vi sami in ravno zato bodo od vas pričakovali največ. Naj vas dobrikanje nekoga ne zapelje predaleč. Preverite situacijo, da pozneje ne bo razočaranja. Prehlad ima glavno sezono, zato nikar ne pozabite na vitamine, kajti vaše telo bo občutljivo. Srčna oseba vam bo zastavljala čudna vprašanja. Kar vam sicer ne bo všeč. Za ljubezen je treba včasih tudi potrpeti. Lepa beseda lepo mesto najde. Merkur je retrograden, torej uporabljajte izbran besednjak. Z denarjem varčno. Darila so lahko skromna. Vaši bližnji bodo bolj veseli vaše prisotnosti. Ne komplicirajte tam, kjer ni treba. Zadnji krajec.

Kozorog 22.12. do 20.1.

Kdor dela, tudi greši. Nikar se ne lotevajte vsega naenkrat. Termin, do katerega morate delovne obveznosti opraviti, je še daleč. Torej? Najdite čas zase in tudi za srčno osebo. Edino ona vas razume, v kakšni situaciji ste se znašli po nepotrebnem. Za sprostitev počnite tisto, kar vas pomirja. Srečni ste lahko, da je vaša ljubezenska zveza tako trdna. Pozornosti. Dobre ideje stresete iz rokava ravno takrat, ko nihče ne bo pričakoval. Ne zamudite zabave s poslovnimi partnerji. Za spremembo bo prijetno. Prihaja vaš čas. Ozvezdje vam je naklonjeno, vendar zadnji krajec v devici poskrbi, da občutljivosti ne ubežite kar tako.

Vodnar 21. 1. do 19. 2.

Stvari v službi so prišle tako daleč, da bi najraje odvihrali, morda tudi na Mars. Verjetnost, da okregate glasno od prvega do zadnjega, je zelo velika. Godrnjanje naj vas ne iztiri, ker ste se pravilno odločili. Nemir bo spremljal tudi vas, dokler ne izveste dobre novice. Zadovoljni, ob spoznanju, da bližnji razumejo in vam v vsem stojijo ob strani. Zaupanje je zlato. Prileglo se vam bo nekaj miru, počitka, sproščanja. Razmišljanje, kaj lahko storite prijetnega za srčno osebo in vajin ljubezenski odnos, obrodi prve sadove lepega. Pripravite se, ker decembrskih druženj še ni konec. Ne ponavljajte napak iz preteklosti.

STRELEC 23.11. do 21.12.

Sklepanje dobrih kompromisov vam zadnje čase ne leži najbolje. Izjemoma se tokrat odločite za takšno potezo, sicer se vaš načrt v poslovanju poruši. Dali boste vse od sebe, da najdete tisto, kar iščete. Spodbujajte, vztrajno in nepopustljivo. Smrkanje in kihanje ste vzeli preveč lahkomiselno. Poskrbite za svoje počutje, kajti mimogrede se lahko znajdete v postelji z vročino. Vitaminčki, minerali in topli obroki so prava izbira. Objem osebe, ki kraljuje v vašem srcu, vam bo pričaral nepozabne trenutke. Čustvena naveza je pomembna. Obogatite vajine trenutke s čarobnostjo decembra. Potrpežljivost je lepa čednost. Ne bo vam žal. Zabava bo.

Liza - 50/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 50/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.