Najpopularnejša novosadska skupina, ki osvaja regijo že dalj časa, ponovno prihaja v Slovenijo.

V Mariborski vinoteki Rožmarin bodo punce v soboto 17.3. pričarale živahno in zabavno atmosfero. Zazveneli bodo vsi prepoznavni ritmi nepozabnih slovenskih in svetovnih hitov ter velike uspešnice zadnjega albuma Ljubav na dar. The Frajle obljubljajo zabaven in nepozaben večer .

Izvajalke ne počivajo in pripravljajo nove vsebine. Ravno prejšnji teden so v Zagrebu snemale novi videospot za pesem "Nije ovo tuga" oziroma za balado z zadnjega albuma “Ljubav na dar”.
"Spot je eleganten, jazzy, daje občutek osamljenosti, a je hkrati zapeljiv in čuten," so nam izdale The Frajle.

The Frajle

Sicer pa uspevajo v tem, kar številnim na njihovih nastopih ne uspeva. Skozi ves koncert držijo publiko v napetosti s točkami, ki s svojo značilno kostumografijo stilsko zajemajo čardaš, pop, rock in tudi šansone. Zato se včasih zdijo kot prava kabaretska družina.

The Frajle osvajajo srca po vsej regiji, saj nastopajo v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Makedoniji, Črni Gori in na Hrvaškem. Osvojile so številne nagrade med katerimi sta dve MTV nagradi (“MTV Gold Award” za spot “Fina” in “Pare vole me” v remiksu z DJ Gramophondziejem), “Oskar popularnosti” za nabolje prodajan album, “Oskar popularnosti” za naboljšo pop skupino, “Runjićev galeb” za doprinos na področju glasbe, “NAXI Radio nagrado” za najbolj poslušano pesem, “Zlatna bubamara” za balkansko skupino leta, nagrado “Good Feeling”, “Hello nagrado za humanost” in vrsto drugih nagrad in priznanj s strani tuje publike, medijev, glasbenih kolegov in kritikov.