Še malo in leta 2013 bo konec!

Še malo in leta 2013 bo konec. Nepreklicno konec. Kar je bilo, je bilo, kar se je zgodilo, se je zgodilo.

Z obleko pokažemo odnos, do sebe in do drugih

Kako prijeten je tale december, poln zanimivih dogodkov in prireditev, tako na prostem kot v kulturnih hramih po vaseh in mestih. Se je kar težko odločiti, del katere zgodbe bi bili, a ne?

Kavo pripravimo prijateljem

Pred nekaj dnevi sem bila v trgovini za dom in malo stran od vhoda prišla do majhnega pulta, kjer mi je mlajša ženska ponudila kavo. Bilo je še zgodaj in kava bi se mi res prilegla. Obljubila sem ji, da se vrnem.

Blanka o tem, zakaj je december tako poseben mesec

Pustimo decembru zapeljevati – počasi in z užitkom, saj je december čas, ko našo domišljijo kar razganja od želja!

Blaka Chara o razvajanju v prijetno toplem zavetju

November se mi je vedno zdel 'čuden' mesec, tako dolg, pust in brezbarven. Čisto brez energije, kot da se je vse ustavilo.

Blanca Chara o vsakdanjih odločitvah

"Aaah, ko bi se le lahko nekdo odločil namesto mene, kako bi to bilo dobro!" si včasih rečemo – in cincamo dalje.

Naredite red v svoji omari

Res je, po 'vetru v omari' so partnerji svojih gospa še bolj zadovoljni kot njihove gospe. Zakaj? Ker so dobili nazaj svojo žensko, tisto, ki so jo spoznali pred leti in se je uredila samo za – njega.

Nimam česa obleči, res ne!

Dan je vse krajši, svetlobe in sonca, ki nam vlivata veselje in energijo, vse manj. Sprehodi v naravo so redkejši, greti in skrivati smo se začeli v svojih domovih, na suhem in toplem.

Vsaka barva ima svojo energijo

Jesen ... Ta čudovita jesen, ko se zdi, da nas narava obdaja z neskončno paleto barv, ki se spreminjajo v nove in nove iz ure v uro.

Zanimiv je prav vsak posameznik

Rada opazujem ljudi. Nemo govorico teles v gibanju, ko se zdi, da jih vodi nekaj nevidnega v njih samih. Želja, hotenje, potreba, nuja ...

Vzemi žepno ogledalo in eksperimentiraj

Zakaj se (radi), ko nas nekdo zanima ali se zanimamo za njegovo storitev, po tiho takoj vprašamo, kakšna oseba je to. O njej ne vemo nič, pa vendar nam je prišla na pot.

O ženskah, ki nimajo občutka za oblačenje

Spomnim se gospe, ki sem jo ogovorila, ko je brala moj letak o vetru v omari. Mislim, da niti ni vedela točno, kdo sem, tako da sem jo lahko samo poslušala in je ničesar spraševala.

Po tiho si vsi želimo biti nekaj posebnega

Kako se počutite, ko sestavite in oblečete kombinacijo, ki ni ravno nekaj, kar običajno oblečete, in v čemer vas okolica ni vajena? Greste od doma samozavestno in s sproščenim korakom ali vas je strah, kako vas bodo (po)gledali sodelavci in prijatelji? Vam je pomembno, kako se bodo odzvali?

"Očaraj sebe, očaraj svet"

Svoj stajling vedno skrbno izberem. Tako za obisk mojih gospa in 'veter v omari' kot za obisk prijateljev, prireditve ali družabnega srečanja, nakupovanje in kino. Ja, tudi za kino. Vedno enako skrbno.

Uživajmo poletje sproščeno in veselo!

Ja, vroče je! Pa kaj, saj je poletje! Pravo vroče poletje. Z vetrom v laseh in vsepovsod okoli nas.

Ko je mama bolj samozavestna kot hčerka

Dogaja se tudi, da je mama bolj samozavestna od hčere, čeprav je ta že odrasla ali celo poročena in ima otroke.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri