Tibetanske vaje so pravi vrelec mladosti

Tibetanske vaje lahko prispevajo k vaši unikatnosti, k vašemu boljšemu počutju, predvsem pa vam lahko povrnejo samozaupanje.

Ko besede bolijo

Pred časom sem prebrala anekdoto o razbitem krožniku. Prepričana sem, da jo poznate. Ko se krožnik razbije, se kljub opravičilu ne vrne v prvotno stanje, mar ne? Prav tako je v komunikaciji in odnosih z ljudmi.

Zakaj vas skrbi kaj bodo rekli drugi?

Za današnji zapis mi je dala povod prijateljica. Srčna ženska. Polna energije in vedno nasmejana.

Obrnite življenje sebi v prid

Kako se počutite danes? Ste nasmejani in vedri ali ste žalostni in imate vsega poln kufer? Se vsak dan večinoma počutite odlično, vstanete z nasmehom v nov dan in si že za dobro jutro poveste kaj lepega ali že navsezgodaj nergate, čez dan zavijate z očmi in nenehno zdolgočaseno vzdihujete? V vsaki stvari vidite dobro ali slabo?

Sreča je v nas samih

Včasih se vprašam, zakaj toliko ljudi stremi po več in še več in največ? K vedno novim in višjim ciljem in nikakor ne zmorejo biti zadovoljni s tistim, kar imajo.

Boste veseli ali žalostni? Izbira je vaša

"Namera je tisto, kar naredi človeka; ne slaboten namen, ampak surova odločitev; ne nezanesljiv cilj, ampak tista močna in neutrudna volja, ki premaga težave in nevarnost. Volja iz človeka naredi velikana." Donald G. Mitchel

S čistimi mislimi v pomlad

Vsi jo nestrpno čakamo. Pomlad. Prihaja z velikimi koraki in obilo sonca tudi v naše kraje. Vsi pravimo: končno. Pa smo zares pripravljeni nanjo?

Kolumna Darja Delavec: Vse mine za to, da se lahko rodi novo

Verjetno ste že kdaj slišali zimzeleno popevko: Zato sem noro te ljubila, da bi ob tebi pozabila, spomine, enkrat pa vse mine. Ste se kdaj zamislili ob njej?

Strast naj prežene otožnost

Januar se je počasi prevesil v drugo polovico, nekateri pa še vedno pohajajo naokoli vsi otožni in nerazpoloženi. Nekatere mučijo tudi dolgovi, ki so si jih nakopičili v veselem decembru, ali pa se je v njih naselil občutek, da je vsega lepega konec.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri