Kako do zares dobrega seksa?

V sodobnem svetu smo razpeti: ločili smo spolne organe od preostalega telesa, telo od duha. Prav tako smo v sodobnem svetu izgubili svojo spolno modrost. Živimo v času velike seksualne svobode pa tudi spolne zmede.

Zakaj so ženske nagnjene k temu, da ne marajo svojega telesa?

Čemu sram in nesvoboda? Ljubezen do telesa je, po zakonu polarnosti ženskega in moškega dela v nas, naša mati. Od našega najzgodnejšega odnosa z materjo je odvisno, koliko imamo rade sebe, svoje telo, še posebej tiste dele, ki nas delajo ženske. Vse to pa je tudi osnova drugih sposobnosti, kot je odpiranje, sprejemanje, dajanje ... vloga soproge, ljubimke, matere, akta rojevan­ja in dojenja.

Temelji ženske seksualnosti

Temelji ženske seksualnosti so na drugi strani našega polarnega obstoja, tam, kamor razum nima dostopa, kjer logično razmišljanje odpove in naučene slike o tem, kakšna bi morala biti ženska ženstvenost, ženska seksualnost ali orgazem, izginejo kot milni mehurčki.

Kaj je skrivnost prave ženstvenosti?

Ko se ženska zaveda sebe, svoje lepote in lepote svojega ženskega telesa takšnega, kot je, ne pa nekakšnega ideala, ki ga oglašujejo mediji, se zaveda tudi svoje ženstvenosti in seksualnosti ter je pripravljena na ljubezen z moškim. Ženska energija privlači moško. Samo takšna ima možnost, da kot poseben magnet pritegne moškega na vrhuncu spolne moči in tako spojena preideta ukočenost in dušenje seksualne energije t. i. moderne dobe.

Seks se začne v glavi veliko prej kot med nogami

Pravijo, da nam bo sodobna medicina kaj kmalu prodajala tabletko, ki lahko poveča dotok krvi celo v spolovilo vaše prababice. Tako ženske kot moški bodo plačevali po pribl. 10 evrov za tabletko, ki bo obljubljala kemično rešitev vseh tegob ljudi na seksualnem področju.

Partnerstvo: Ko ni več apetita po seksu (2. del)

Zakaj torej toliko žensk in moških, potem ko so spoznali osebo, s katero želijo podeliti svoje življenje, misli, da se jim ni več treba učiti?

Partnerstvo: Ko ni več apetita po seksu (1. del)

Veliko večja težava, ki jo lahko potrdijo vsi seksualni terapevti in svetovalci, je zasičenost in relativno hiter upad spolnega interesa v stalnih zvezah. Najhitreje rastoči seksualni problem je ravno v pomanjkanju spolne želje oz. situacija, v kateri se eden izmed partnerjev začne spolno 'izmikati', ker izgubi spolni interes.

Kaj je navadno vzrok za težave v spalnici?

Vem, da se že ponavljam, ampak ne morem spregledati, da je velikokrat in za večino težav v spalnici kriva slaba komunikacija med parom. Nezmožnost se o tem pogovarjati in način, kako partnerja komunicirata med sabo.
Sex

Naj bo seks igriv

"Če bi bil seks zabaven, bi prostitucija izginila s sveta." Osho

Kaj sploh je seks?

Ali je to samo način, po katerem se ženske razlikujemo od moških? Ali je to samo način razmnoževanja? Ali je to želja, ki nas žene v neko vrsto norosti, ki ne preneha, dokler ne pogasimo žeje? Ali pa je to ključ izmenjave samega užitka? Morda pa je to način, da zacementiramo odnos ali si zacelimo rane?

Seksformacija = vaša erotična transformacija

Seksualna energija je najmočnejša energija. Ustvarila nas je in hkrati je to najbolj občutljiva in krhka energija in tukaj smo si vsi ljudje enaki, ne glede na spol in kulturološke razlike.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri