Biker with mountain bike
Zdravje

Giant kolesa za otroke in odrasle

Giant kolesa veljajo za zelo zanesljiva in kakovostna ter celo za ena najboljših na tržišču. Na voljo so v številnih različicah, med katerimi so tudi otroški modeli. Prav tako pa boste med njimi našli ne le gorska, treking in druga kolesa, ampak tudi takšna z električnim pogonom – električna kolesa. Tako lahko v njihovi ponudbi vsakdo najde primerno kolo zase – za gorsko kolesarjenje, cestno kolesarjenje, treking itd.

Lahki in ergonomični okvirji za prijetno vožnjo

Giant kolesa so zelo priznana – gre namreč za proizvajalca, ki se že vse od leta 1972 trudi ponuditi kupcem čim boljšo izkušnjo kolesarjenja. Njihova filozofija je, da je kolesarjenje šport oziroma rekreacija, ki je primerna za vse. Zaradi tega nudijo zelo širok nabor različnih koles ter se trudijo za to, da so njihovi modeli čim bolj prilagojeni raznolikim potrebam uporabnikov.

Pri tem pa se jim zdi zelo pomembno ne le to, da je kolo kakovostno zasnovano, ampak da med vožnjo omogoča tudi čim večje udobje, kar je še posebej pomembno, če se z njim odpravite na daljšo vožnjo. Zaradi tega so njihovi okvirji zelo ergonomični in imajo tudi nadvse nizko težo, kar vsekakor pripomore k bolj prijetnemu kolesarjenju.

Giant kolesa

Izbirate lahko med različnimi tipi, pri vsakem tipu pa so na razpolago različni modeli, med katerimi lahko poiščete najbolj primernega zase in za svoje potrebe. Giant kolesa se delijo na:

  • cestna kolesa,
  • treking potovalna kolesa,
  • gorska kolesa,
  • električna treking kolesa,
  • električna gorska kolesa,
  • otroška kolesa.

Električna kolesa

Kot že omenjeno, so v njihovi ponudbi tudi raznolika in zelo zmogljiva električna kolesa, ki so opremljena z dovolj močnim električnim pogonom. Z njimi boste pri kolesarjenju dosegli še večjo lahkotnost, ne glede na to, ali izberete treking ali gorski model. Vsak od modelov je zasnovan tako, da omogoča čim boljšo vožnjo po različnih terenih, prav tako pa so njihovi modeli opremljeni tudi z odličnimi baterijami, ki omogočajo enostavno polnjenje in zdržijo kar nekaj brezskrbnih uric. Če iščete električno kolo, se vam zato splača izbrati prav Giant kolesa.

Otroški modeli koles

Poleg modelov za odrasle pa vam Giant nudi tudi lepo število otroških modelov. Ti imajo enake lastnosti kot modeli za odrasle, le da so prilagojeni otrokom in njihovi višini. Zelo pomembno je, da otroško kolo ni pretežko in da omogoča udobno vožnjo, saj ga bo tako otrok veliko raje uporabljal.

Dodaj odgovor