Kolumna

Tinina kolumna: O kozarcih za viski in spoštovanju do sebe

Pravzaprav priznam, da me vedno znova preseneti, kako malo spoštovanja imamo Slovenci do sebe in do svoje države, ljudi, podjetij ...

Svetovalnica: Inventura odnosa

Saj poznate besedo inventura, kajne?

Kajina kolumna: Kaj se dogaja s prevozi?

Ne s splošnimi, z mojimi! In tu je odgovor.

Tinina kolumna: Vse se začne pri dobrem spancu

Včeraj zvečer sem se tik pred spanjem spomnila na spanec. Ja, saj veste, če človek slabo spi, potem je ves čas malo paničen, da ne bo mogel spati.

Popolna finančna preobrazba

Matej je v hudih finančnih težavah!

Kajina kolumna: Slaba vest

Uh, je še kdo tukaj takšen, ki se mu slabo vest oglasi že sekundo po storjenem?

Svetovalnica: Pred matičarja ali ne?

Pred dnevi sem se pogovarjala s kolegico iz tujine, ki se tudi ukvarja s svetovanjem parom, ki so v zagati, a ne vedo, ali bi ostali skupaj ali ne.

O presenečenjih v poštnem nabiralniku

Se spomnite, kdaj ste nazadnje dobili kakšno lepo, belo pismo z zanimivo znamko in datumom, kdaj je bila pošta poslana?

Tinina kolumna: Izgovori – huda težava sodobnega človeka

Zadnjič sem med tekom na tekaški progi v fitnesu ne(hote), ker pač nimaš kam uiti in v končni fazi kaj pametnega početi, ko tečeš na mestu, na uho ujela zanimiv pogovor med osebnim trenerjem in njegovo klientko.

Kolumna Blanke Todori: Kam gredo vse obleke?

Preko leta na različnih mestih večkrat zasledimo priporočila, da vse, kar je starega, zavržemo, da nas ne obremenjuje pri osebnem razvoju in napredku, druga pa nas pozivajo k prenavljanju in recikliranju. Kaj je zdaj tisto pravo?

Svetovalnica: Zaljubljenost in ljubezen

Pomlad bo kmalu tukaj. Vse bo začelo zeleneti in brsteti. Nič čudnega ni, da tudi ljudje v svojem naravnem ustroju občutimo več energije, veselja in pozitivne naravnanosti, ko se temačna zima umakne vse daljšim in toplejšim dnevom.

Finančni nasvet: Kakšna naj bo zlata rezerva?

Velikokrat sem že brala in slišala o tem, da moramo imeti t. i. zlato rezervo ...

Svetovalnica: Petdeseta leta mladostnosti

Letos ob koncu poletja bom stara 50 let. Sploh ne skrivam svojega EMŠA, ker sem prav ponosna na svoja leta, gubice, par kilc viška, sploh pa sem seveda vedno vesela, ko mi ljudje, ki me ne poznajo, ob pogovoru iskreno povedo, da bi mi pripisali vsaj desetletje manj.

Kajina kolumna: Bog ne daj, da se kdaj kam odpraviš sam!

Zadnjič sem imela ves dan opravke in sem se domov vrnila okrog sedmih zvečer. Ker sem imela še vedno ‘polno rit čebel’ – tako se pri nas reče tistemu, ki ne more biti na miru – sem se v pršiču odpravila na sprehod.

Tinina kolumna: Hočemo na Luno, a smo bolj za luno

Piše se leto 2018. Leto, za katero so napovedani komercialni poleti na Luno, roboti, ki pomagajo bolnikom pri dvigovanju in obračanju, in leto, ko naj bi svet počasi zavzeli električni avtomobili, tisti na dizel pa naj bi odšli v pozabo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri