Številni menijo, da ljudje nikoli ne moremo spremeniti svojega značaja in da se z njim že rodimo. 

V tem je kanček resnice in osebnost ima res kar veliko opraviti z mesecem, v katerem ste rojeni. V kar nekaj primerih se je to izkazalo za resnično.

Januar

Ženske, rojene v januarju, so izjemno ambiciozne in zares konservativne in resne. O svojih čustvih ne govorijo in so bolj kritične od drugih. Družijo in razumejo se le z ljudmi, za katere ocenijo, da so na isti intelektualni ravni.

Februar

Februarske ženske so zelo romantične in z njimi morate biti zelo potrpežljivi. Ljudje jih težko razumejo. Pogosto menjajo razpoloženje in poglede. Po drugi strani pa so strašansko romantične! Za ljubljene osebe bi naredile vse. Pomembno je, da jim do določene mere dajete povratne odzive. Ljudje, ki jih izdajo, jih ne bodo nikoli več videli.

Marec

Ženske, ki so rojene marca, imajo šarm in karizmo, vendar se težje zaljubijo kot druge. Dokler se ne razburijo, so ljubke in prijazne. Ko pa se, postanejo odločne in zveste drugim, in če kdo ni tak, kar izgubijo živce. Vendar pa je pravi užitek živeti z marčevsko žensko.

April

Aprilske ženske so diplomatke in se zlahka ujamejo z vsako osebo. Včasih se znajo smiliti same sebi. Večina jih je izjemno ljubosumna, in če jih popade jeza, se je bolje umakniti. Aprilske ženske znajo resnično osrečiti moškega. Tistim, ki si pridobijo njihovo zaupanje, odprejo dušo.

Maj

Majske ženske so izjemno neprizanesljive in predane svojim načelom. So tudi zelo privlačne, v kombinaciji z njihovim težkim značajem pa so lahko nevarne vsakemu moškemu, ki se zaljubi vanje. To je tudi razlog, da si jih bodo zapomnili do konca življenja.

Junij

Ženske, rojene junija, so zelo komunikativne, radovedne in ustvarjalne. Vedno najprej spregovorijo in šele potem pomislijo. Te ženske ne marajo govorjenja za hrbtom – resnico hočejo slišati v obraz. Ko govorijo o ljubezni, postanejo nevarne, moški pa se pogosto spremenijo v igrače v njihovih rokah.

Julij

Julijske ženske so resnično iskrene, skrivnostne, osupljive in izjemno bistre. Ne želijo konfliktov in spoštujejo prav vsakogar. Poleg tega, da jih lahko moški hitro za vedno izgubi, ne bodo nikoli pozabile, če jih boste prevarali.

Avgust

Ženske, rojene avgusta, so unikatna mešanica velikega srca in samoljubnosti. Običajno zmagajo v konfliktih, zato se ni priporočljivo prepirati z njimi. Imajo izjemen smisel za humor, ne marajo pa, da se jim kdo posmehuje. Običajno so v središču pozornosti in nikoli jim ne manjka moške družbe. V prisotnosti teh žensk moški izgubijo glavo.

September

Septembrske ženske so prijazne, disciplinirane in lepe. Nikoli ne pozabijo tistih, ki so jih izdali. Zato bodite previdni, da jih ne boste prizadeli, ker se vam bodo maščevale. Te ženske si želijo dolgotrajna razmerja, kar pomeni, da niso ženske za eno noč. Po drugi strani pa so zelo kritične in imajo visoke zahteve do svojih partnerjev.

Oktober

Ženske, rojene v oktobru, odlikuje močan značaj. Ne želijo jokati pred drugimi ljudmi, vendar so zelo čustvene. Svoje duše ne odprejo vsakomur, ker mislijo, da bi ljudje to le zlorabili. Druge ženske jih pogosto sovražijo, ker jim zavidajo.

November

Novembrske ženske so vedno korak pred vsemi drugimi. Imajo močno intuicijo in takoj prepoznajo laž. S temi ženskami se ni za igrati, ker boste na koncu potegnili krajši konec. O teh ženskah je pomembno vedeti – če niste pripravljeni slišati resnice, potem teh žensk ne sprašujte za mnenje.

December

Ženske, rojene v zadnjem mesecu leta, so v življenju zelo srečne. Čeprav so precej nepotrpežljive, na koncu vedno zmagajo. Te ženske znajo razvedriti razpoloženje. Imajo odprto srce. V življenju imajo kar nekaj težkih preizkušenj, vendar je bog na njihovi strani, in na koncu te ženske vedno dobijo tisto, kar si zaslužijo.

Liza - 44/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 44/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.