Z eno roko? Z obema? Drgnjenje? Mečkanje? Ko gre za zadovoljevanje moškega z roko, so številne ženske dokaj nemočne. Moški izdajajo, kako jim najbolj prija.

Vsak moški je različen, tako kot vsaka ženska. Zato je težko dati enoznačen odgovor, kako ga dobro zadovoljiti. Pomembno pa je, da pritisk, tehniko in hitrost vedno prilagodite partnerju. Ti pogosto še z malimi signali (izraz na obrazu!) poskrbijo, da jasno ugotovite, ali mu je všeč ali ne.

Ne preveč obotavljivo

Upajte si! Trdno ga vzemite v roke. Moški penis ni nekaj krhkega ali zlomljivega. Moški si namreč že za predigro želijo trdnega prijema. Moda so občutljiva, penis, vse do glavice, pa manj.
Enako kot pri masaži velja: ni hujšega kot maser, ko si ne upa zares pregnesti telesa in te le gladi po koži. Enako velja za penis.

Obe dlani v nasprotno smer

Ta tehnika naj bi bila po besedah moških zagotovilo za orgazem. Uporabite obe dlani in ju premikajte v nasprotni si smeri. Podobno kot bi vedno znova odprli in zaprli steklenico. Pri tej tehniki je dobro uporabiti posebni gel ali pa slino. Občutenje moškega bo še bolj senzitivno.

Vse se vrti okoli sperme

Brez sperme sploh ni orgazma? O tej beli tekočini obstaja cela vrsta vprašanj in razmišljanj. Kako lahko moški spremeni njen okus, v katero smer običajno brizgne in podobno. So pa strokovnjaki univerze Albany dokazali, da so ženske, ki svoje moške redno zadovoljujejo z oralnim seksom, zaradi koktajla hormonov v spermi (serotonin, kortizol, oksitocin, melatonin in prolaktin) bolj srečne.

Foto: Shutterstock

Liza - 45/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 45/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.