Odnosi

50 odtenkov porednega Valentina

Valentinovi romantiki in zaljubljenemu gruljenju smo letos sklenili dodati še malo porednosti in nagajivosti. Saj veste, zakaj ne bi bili na dan zaljubljencev malo bolj seksi kot običajno, malo bolj spogledljivi in morda svojega partnerja presenetite celo s kakšnim odtenkom čutnosti in erotičnosti več kot običajno.

Čarobni otroci – za kakovostno življenje

Dalajlama je rekel, da bi se nasilje povsem izničilo, če bi vsakega osemletnika naučili meditacije – torej vpliva na celotno generacijo.

'Ločitev' zunajzakonskih partnerjev

V moderni dobi je veliko življenjskih partnerjev, ki se ne odločijo za poroko, ampak živijo 'na koruzi'. Čeprav je to seveda osebna odločitev (obeh) partnerjev, pa se tako v zakonski zvezi kot zunajzakonski skupnosti občasno 'stvari zapletejo' in se partnerja odločita iti vsak svojo pot.
Kdaj se poročite vi?

Super poročni datumi

Organizacija poroke v tujini je odlična tržna niša, se strinja veliko turističnih delavcev. Manj stresa, ceneje, vse vključeno in bolj nepozabno za mladoporočenca, dodajajo.
Zveza na daljavo

Koliko distance prenese ljubezen?

Partnerski odnos na daljavo je pogosto povsem neprostovoljen. Razlog je po navadi prav delovno mesto. Zdaj, ko so delovna mesta zaradi gospodarske krize še toliko bolj dragocena, najbrž ne bi veliko pomišljali, če bi se morali odločiti med delom daleč stran od prebivališča in izgubo delovnega mesta.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri