Brez najmanjšega dvoma je slovenska obala najlepša spomladi.

Sonca je veliko, ljudi je malo in sprehodi so čudoviti. S kolesom in fotoaparatom v roki jo je na rajžo mahnil Lizin fotograf Goran Antley.

letalo, cvetje

Že v petek, 5. maja, nas na koprskem Titovem trgu čaka koncert priljubljene skupine Siddharta, dan zatem pa so med 9. in 14. uro Pristaniško ulico zavzele stojnice z domačimi dobrotami v sklopu prireditve Podeželje v mestu.

Več kot 20 tisoč obiskovalcev, ljubiteljev morja, pomorskih strokovnjakov in navdušencev, je med 4. in 7. majem obiskalo mednarodni navtični sejem Internautica v Portorožu.

ljudje, fotografiranje, fotograf

13. maja je bila Odprta kuhna gostovala v Kopru.

Doživi Istro na kolesu: ŠOUP v sodelovanju s kolesarskim društvom Raketa je organiziral voden kolesarski izlet Doživi Istro na kolesu. V soboto, 13. maja, ob 10.00 uri.

V soboto, 20. maja, se bo odvil pohod Po poteh vodnih virov izolskega podeželja, ki ga že več let organizirajo v Turističnem društvu Šparžin v Kortah. Pohodniki se bodo v jutranjih urah zbrali pred Zadružnim domom v Kortah, od koder se bodo ob zgodbah o vodnih virih odpravili po 14 kilometrov dolgi gozdni poti.

Istra

Med 19. in 21. majem bodo v Marezigah organizirali 45. Praznik refoška in slovenske Istre.

Ljubitelji morja bodo na svoj račun prišli tudi v Ankaranu, kjer bodo 19. maja odprli lokal na plaži v Valdoltri in tako zakorakali v poletno sezono, ki bo že z junijem tudi prireditveno obarvana.

Liza - 19/2017

Članek je objavljen v reviji
Liza - 19/2017

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.