Pripravite si obrok v poletnem ritmu ...

Za 4 osebe potrebujete: 

  • 400 g fileta bele ribe
  • 100 ml olivnega olja
  • 1 čili
  • morsko sol 
  • sveže mleti poper
  • 1 limeto

Za dekoracijo: 

  • metine lističe
  • čilijeve nitke
  • limetino lupinico
  • žajbljeve cvetove

Priprava:

1Filet zrežite na tanke rezine in jih razporedite po krožniku. Nakapajte z olivnim oljem. Čili zrežite na kocke in jih potresite po ribi. Začinite s soljo in poprom.

2 Po karpaču razporedite rezine limete in ga okrasite z metinimi lističi, nitkami čilija, limetino lupinico in žajbljevimi cvetovi.

Liza - 31/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 31/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.