Sendvič kot glavna jed? Zakaj pa ne?

Za 4 osebe potrebujete:

  • 100 g kremnega smetanovega namaza
  • sol, sveže mleti črni poper
  • 4 majhne žemlje
  • 200 g rostbifa
  • 8 listov solate
  • 1 rdečo papriko
  • 1 paradižnik
  • 4 kisle kumarice

Priprava:

1 Kremnemu namazu primešajte sol in z njim premažite spodnje dele prepolovljenih žemelj.

2 Pečen rostbif zrežite na rezine. Oplaknite papriko, paradižnik in solato ter vse skupaj s kumaricami zrežite na rezine oziroma kose.

3 Po smetanovem namazu razporedite sloje zelenjave, mesa in kislih kumaric. Pokrijte z vrhnjim delom žemlje in sendvič spnite z zobotrebcem.

Liza - 40/2018

Članek je objavljen v reviji
Liza - 40/2018

Želite prejemati revijo v svoj nabiralnik?

Naročite se lahko po telefonu 04 511 64 44,
ali preko spletne naročilnice.

Revija je lahko tudi lepo darilo.
Naročite revijo za svoje najdražje ali prijatelje.